Bollywood acteurs Salman Khan en SRK in actie op de Burj Khalifa voor Pathan

Bollywood acteurs Salman Khan en SRK in actie op de Burj Khalifa voor Pathan

Bollywood acteur Salman Khan zal een kleine rol spelen in de film Pathan van regisseur Siddharth Anand. Hij heeft in ieder geval één actiescene en volgens de geruchten speelt deze scene zich af bovenaan de Burj Khalifa.

“Salman Khan heeft één langdurige actiescène in Pathan. Deze wordt opgenomen in Dubai. In deze scene is hij te zien met Shah Rukh Khan, Deepika Padukone en John Abraham. Er is ook al nagedacht over een speciale intro a la Tiger. Het wordt een geweldige stunt met alle supersterren in de Verenigde Arabische Emiraten”, zegt een productie-assistent.

“Het feit dat SRK en Salman opnieuw samenkomen in een film is natuurlijk geweldig! Maar dat wordt gecombineerd met een actiescene die ook nog een plaatsvindt bovenaan de Burj Khalifa. Wat wil je nog meer? Dit wordt een van de hoogtepunten uit de film Pathan!,”voegt hij toe.

Pathan staat gepland voor een release met Diwali.

Scroll naar top