Bollywood productiebedrijf YRF kondigt releases voor 2021 aan

Bollywood productiebedrijf YRF kondigt releases voor 2021 aan

Yash Raj Films, het bekendste productiebedrijf in Bollywood, heeft eindelijk haar releases voor 2021 aangekondigd met één duidelijk doel: het publiek terug naar de bioscopen te trekken.

De eerste film dat wordt uitgebracht is Sandeep Aur Pinky Faraar. De film, met in de hoofdrollen Arjun Kapoor en Parineeti Chopra is geregisseerd door Dibakar Banerjee. De film staat gepland voor een release op 19 maart.

Bunty Aur Babli 2 volgt op 23 april. De film, met in de hoofdrollen Saif Ali Khan, Rani Mukerji, Siddhant Chaturvedi en Sharvari, is geregisseerd door Varun V Sharma.

De volgende film op de lijst is Shamshera. De staat gepland voor een release op 25 juni. Shamshera is geregisseerd door Karan Malhotra en heeft in de hoofdrollen Sanjay Dutt, Ranbir Kapoor en Vaani Kapoor.

Op 27 augustus staat de release van Jayeshbhai Jordaar gepland. De film, met in de hoofdrollen Ranveer Singh, Shalini Pandey, Boman Irani en Ratna Pathak Shah, is geregisseerd door Divyang Thakkar.

Het jaar 2021 wordt ten slotte afgesloten met de film Prithviraj welke op 5 november (Diwali) zal verschijnen. De hoofdrollen worden vertolkt door Akshay Kumar, Sanjay Dutt en Sonu Sood. De film markeert het debuut van Miss World 2017; Manushi Chhillar.

Er is niet bekendgemaakt wat het productiebedrijf van plan is met de release van de film Pathan.

Scroll naar top