Bollywood acteur Varun Dhawan wil privéleven privé houden

Bollywood acteur Varun Dhawan wil privéleven privé houden

Bollywood acteur Varun Dhawan is kortgeleden in het huwelijksbootje gestapt met Natasha Dalal. In de afgelopen jaren zijn ze er succesvol in geslaagd om hun privéleven privé te houden. In een recent interview legt Varun uit waarom.

“Het was een gezamenlijk besluit om ons privéleven privé te houden. Wij wilden het niet over ‘ons’ praten. De voornaamste reden hiervoor is dat zij geen deel uitmaakt van de filmindustrie”, zegt Varun.

Varun sprak ook over zijn huwelijk en of deze stap dingen heeft veranderd in zijn leven. “Er is helemaal niets veranderd in onze relatie. Ik denk dat wij elkaar gewoon veel te lang kennen. Ik ben blij met deze stap, maar ik ben ook direct weer aan het werk gegaan. Er staat een nieuwe film klaar waarvoor ik veel moet voorbereiden en er waren een aantal opdrachten die ik moest afronden. Ik heb wel meer focus en sta weer met beide benen op de grond. Maar goed, ik ben net getrouwd! Dus ik moet het nog allemaal uitzoeken.”

Varun werkt momenteel aan de film Jug Jugg Jeeyo waarin hij te zien is met Anil Kapoor, Neetu Singh en Kiara Advani. En daarna gaat hij verder met Bhediya, samen met Kriti Sanon.

Scroll naar top