Bollywood acteur Salman Khan weigert aanbod van digitale platformen

Bollywood acteur Salman Khan weigert deals van digitale platformen

Bollywood acteur Salman Khan, die later dit jaar met twee grote releases komt, wordt overspoeld met aanbiedingen van digitale platforms waarin hij wordt gevraagd om een online release te overwegen. Maar Salman wijst ieder aanbod af.

Volgens Box Office India bieden de digitale platforms de 55-jarige een aanzienlijk bedrag aan voor de release van Radhe – Your Most Wanted Bhai en Kabhi Eid Kabhi Diwali. Maar Salman blijft bij zijn standpunt om zijn films alleen in de bioscopen uit te brengen.

“Salman Khan is Salman Khan. De digitale platforms willen heel graag de rechten voor de release van Radhe – Your Most Wanted Bhai en zijn volgende film Kabhi Eid Kabhi Diwali. De opnames hiervan zijn nog niet eens gestart,” aldus een business analist.

“De platformen gaan zo ver dat ze hem zelfs een aanbod hebben gedaan om enkele weken na de bioscooprelease de films uit te willen brengen. Maar ook dit aanbod heeft Salman geweigerd. Salman is uiteraard vereerd, maar hij zal niet van gedachte veranderen,” voegt hij toe.

Scroll naar top