Bekijk de teaser van de Bollywood film Gangubai Kathiawadi

Bekijk de teaser van de Bollywood film Gangubai Kathiawadi

De Bollywood film Gangubai Kathiawadi is gebaseerd op het boek Mafia Queens of Mumbai van auteur S. Hussain Zaidi. De film, met in de hoofdrol Alia Bhatt, is geregisseerd door niemand minder dan Sanjay Leela Bhansali.

Gangubai Kathiawadi vertelt het verhaal van een simpel, onschuldig meisje uit Kathiawad die geen andere keus had om het lot dat haar toebedeeld werd te omarmen en dit in haar voordeel te laten werken. De jonge Ganga groeit in een mum van tijd uit tot Gangubai: de Matriarch van Kamathipura.

Gangubai Kathiawadi viert het leven van een meisje dat de stem werd voor de empowerment van vrouwen.

Opnieuw brengt Sanjay Leela Bhansali een aangrijpend verhaal met krachtige acteerprestaties en prachtige muziek.

Gangubai Kathiawadi staat gepland voor een release op 30 juli.

Bekijk de teaser

Scroll naar top