Anjula Acharia: “Prominente mensen uit Bollywood waren negatief over Priyanka”

Anjula Acharia: "Prominente mensen uit Bollywood waren negatief over Priyanka"

De manager van Bollywood actrice Priyanka Chopra Jonas, Anjula Acharia, zegt in een recent interview dat ze werd ontmoedigd om de actrice onder haar hoede te nemen om haar carrière in Hollywood een kickstart te geven.

Anjula onthult dat prominente mensen uit Bollywood zeer negatief waren over Priyanka: “Ik herinner mij dat toen ik Priyanka voor het eerst tekende, er veel mensen, vooral uit India, erg negatief reageerden. Ik was bij een diner in het huis van mijn vriend Manish Goyal in New York met enkele prominente mensen uit de Hindi-filmindustrie. En ze waren gewoon zo negatief over haar. Ze zeiden: ‘Zij gaat het niet redden. Ik weet niet waarom je je tijd verdoet’, en meer blah blah.’”

“Ik herinner mij dat ik me toen echt gekwetst voelde. Het ging wel even door mijn hoofd: ‘Ben ik mijn tijd aan het verdoen?’ Maar dit is wanneer je zelfvertrouwen om de hoek komt kijken. Het leek mij een geweldige droom om iemand uit India naar Hollywood te halen! En ik moet je zeggen, wanneer ik in Priyanka’s ogen kijk, geloof ik het gewoon. Priyanka valt niet te ontkennen.”

Anjula’s gevoel heeft haar niet in de steek gelaten. Sinds die tijd heeft Priyanka Chopra Jonas met succes een carrière opgebouwd in de Verenigde Staten. Ze begon met de release van drie singles. Daarna kreeg ze de hoofdrol in de populaire tv-serie Quantico; speelde in een paar populaire Hollywood-films en maakte recentelijk haar debuut als auteur met haar autobiografie Unfinished.

Scroll naar top