Sara Ali Khan over de band met haar vader: “We spreken vaker over Hitler en Stalin dan films en Bollywood”

Sara Ali Khan over de band met haar vader: "We spreken vaker over Hitler en Stalin dan films en Bollywood"

Bollywood actrice Sara Ali Khan is de oudste dochter van acteurs Saif Ali Khan en Amrita Singh. Sinds haar debuut lopen filmfans rond met één brandende vraag: Wanneer kunnen we Sara en haar vader Saif Ali Khan samen in een film zien? Fans genoten namelijk van de kameraadschap tussen vader en dochter toen ze samen in een talkshow verschenen. In een recent interview vertelt Sara Ali Khan meer over de band die ze met haar vader deelt.

Zowel Saif als Sara houden enorm van geschiedenis en lezen erg graag. “Ik herinner mij een vakantie met hem in Italië. Alles draaide om pizza, pasta, cultuur, musea, muziek en toneelstukken. Dit is iets waar mijn vader en ik echt van genieten. We zijn allebei geschiedenisnerds, en we lachen vaak om het feit dat we Hitler en Stalin meer bespreken dan films en Bollywood.”

Voordat Sara een carrière in films ambieerde studeerde ze af in geschiedenis en politieke wetenschappen aan Columbia University.

Scroll naar top