Bekijk de eerste teaser van de Bollywood film Saina

Bekijk de eerste teaser van de Bollywood film Saina

De eerste teaser van de Bollywood film Saina is uit. Actrice Parineeti Chopra stapt in de schoenen van badmintonkampioen Saina Nehwal.

De teaser van Saina opent met een quote waar Saina vertelt hoe de helft van de Indiase bevolking bestaat uit vrouwen die vaak op 18-jarige leeftijd worden uitgehuwelijkt. Zij krijgen daarna geen mogelijkheid om zelf invulling te geven aan hun leven. Ze voegt dat dat niet is wat met haar gebeurde. In plaats daarvan kreeg Saina Nehwal een kans om haar talent te ontwikkelen.

In de teaser krijgen we een beeld hoe haar ouders en coach haar aanmoedigden. Samen werkten ze hard om haar talent te ontwikkelen. En dit had tot resultaat dat Saina de eerste Indiase badmintonspeler werd die een Olympische medaille in de wacht sleepte, vijf medailles op de Commonwealth Games won en de enige Indiase vrouwelijke badmintonspeler is die de nummer 1 van de wereld werd.

De film is geregisseerd door Amol Gupte en staat gepland voor een release op 26 maart.

Scroll naar top