Bollywood regisseur Subhash Ghai wil cast Ram Lakhan weer bij elkaar brengen

Regisseur Subhash Ghai wil cast Bollywood film Ram Lakhan weer bij elkaar brengen

Bollywood regisseur Subhash Ghai heeft in zijn filmcarrière verschillende klassiekers gemaakt, waaronder Ram Lakhan. De film, met in de hoofdrollen Anil Kapoor, Jackie Shroff, Dimple Kapadia en Madhuri Dixit is een cultfilm. Zelfs na 32 jaar is de film nog steeds actueel naar het verhaal en het thema.

De film liet zien dat corruptie nooit loont, toonde het belang van relaties en gaf aandacht aan zaken als respect voor ouderen, eerlijkheid en nog veel meer. De Bollywood film Ram Lakhan werd uitgebracht in 1989. En het was dat jaar de op één na meest winstgevende film. Subhash Ghai heeft de wens uitgesproken om nog een film te maken met de cast van Ram Lakhan.

Tijdens een interview onthulde Subash Ghai dat hij van plan is om een film te maken met Jackie Shroff en Anil Kapoor. “Ik speel al ruim twee jaar met een idee dat ik ook aan het schrijven ben. Het heet Ramchand Kishanchand. Het verhaal is anders en heeft niets te maken met Ram Lakhan, maar draait om twee agenten – een goede en een slechte. Ze delen een haat-liefde relatie en komen uit verschillende staten. De relatie tussen hen is gewoon fantastisch en het zal dezelfde chemie hebben die je van Ram Lakhan verwacht. Ik heb dit project met Anil en Jackie besproken en zij zijn er erg enthousiast over. “

De filmmaker hoopt Madhuri Dixit ook te kunnen tekenen voor het project. “Ze zou hier ook deel van moeten uitmaken. Ramchand Kishanchand zal dezelfde soort energie, plezier en emoties hebben.”

Op dit moment werkt Subhash Ghai aan het script. Hij wil dit zo snel mogelijk afronden om te bepalen wanneer hij met de opnames kan beginnen.

Dus wat vind je van het idee om de cast van Ram Lakhan terug te brengen voor een andere film?
Laat ons weten wat je denkt.

Scroll naar top