Bollywood actrice Janhvi Kapoor: “Mijn moeder wilde niet dat ik ging acteren.”

Bollywood actrice Janhvi Kapoor: "Mijn moeder wilde niet dat ik ging acteren."

Bollywood actrice Janhvi Kapoor onthult dat haar moeder liever niet had dat haar oudste dochter ging acteren. Sridevi was van mening dat zij het niet zou kunnen overleven in de filmindustrie.

“Ze wilde niet dat ik zou gaan acteren. Dat idee zat haar niet lekker. Ze had liever dat Khushi voor de camera zou staan. Eén van haar grootste zorgen was dat ze dacht dat ik naïef was en dat ik geen dikke huid had voor alle kritiek die mijn kant op zou komen. Mijn moeder hoopte dat wij een wat meer ontspannen leven zouden hebben. Begrijp mij niet verkeerd. Zij hield echt van haar werk, maar het was erg intens.”

Janhvi Kapoor is tegenwoordig één van de meest gewilde jonge acteurs in Bollywood. Ze maakte haar debuut met Dhadak en daarna volgde Gunjan Saxena – The Kargil Girl. Beide films waren zeer succesvol. Janhvi was tevens te zien in de Netflix-film Ghost Stories. Binnenkort is ze te zien in de horrorkomedie Roohi, waarin ze te zien is naar Rajkummar Rao en Varun Sharma.

Scroll naar top