Bollywood actrice Deepika Padukone staat op Variety-lijst van impactvolle vrouwen

Bollywood actrice Deepika Padukone staat op Variety-lijst van impactvolle vrouwen

Bollywood actrice Deepika Padukone is opnieuw opgenomen in het Variety International Women’s Impact Report van 2021. Deepika is één van de twee enige Indiërs die de lijst siert.

Ze deelde het nieuws via Instagram. “Zeer vereerd om te worden vermeld in het Variety’s International Women’s Impact Report 2021.”

De lijst vermeldt haar film Chhapaak (2020) en citeert haar als volgt: “Ik heb nooit beslissingen hoeven nemen op basis van het budget van een film of om verschillende andere redenen. Veel hangt ook af van waar ik op dat moment emotioneel ben in mijn leven. Veel van mijn keuzes zijn daarop gebaseerd.”

Deepika is in de loop der jaren zeer succesvol geweest met haar filmkeuzes. Daarnaast is ze ook openlijk geweest over over haar geestelijke gezondheid. Zij hoopt met haar stichting ‘Live Laugh Love’ het dialoog aan te gaan en het taboe dat in de Indiase maatschappij rust op depressie te doorbreken.

Scroll naar top