Is Bollywood acteur Saif Ali Khan al gevaccineerd tegen Covid-19?

Is Bollywood acteur Saif Ali Khan al gevaccineerd tegen Covid-19?

Terwijl massale vaccinaties voor coronavirus over de hele wereld gefaseerd in gang zijn gezet, werd Bollywood acteur Saif Ali Khan van de week in India scheef aangekeken toen werd gespeculeerd of hij zijn vaccinatie al heeft ontvangen.

Indiase media meldden dat er foto’s en video’s zijn van de 50-jarige acteur in een vaccinatiecentrum. De conclusie was dat hij daar was voor zijn Covid-19 vaccinatie. De kritiek op sociale media barstte los.
Mensen vragen zich af hoe Saif Ali Khan in aanmerking komt, aangezien hij niet tot de groep van 60-plussers behoort. “Hoezo word hij gevaccineerd terwijl er nog zoveel ouderen in de rij staan?” schrijft iemand. Een ander schreef: “Is hij 60 plus?”

De grote vraag is of Saif werd gevaccineerd voor Covid-19 of was er iets anders aan de hand?
Saif Ali Khan heeft niet op het nieuws gereageerd. Hij geniet op dit moment van zijn jongste zoon.

Scroll naar top