Yash Raj Films komt deze maand met aankondiging nieuwe films

Yash Raj Films komt deze maand met aankondiging nieuwe films

Al maanden wordt gespeculeerd over de nieuwe films van Yash Raj Films. Maar nu is het eindelijk officieel! Het productiebedrijf kondigt later deze maand haar nieuwe films aan in het kader van het 50-jarig jubileum van Yash Raj Films.

“Ja, Yash Raj Films komt met een aankondiging van haar komende releases. Het 50-jarig jubileum van het productiebedrijf valt op 19 maart, maar deze datum staat niet vast voor de aankondiging. Het kan ook eerder of later plaatsvinden”, zegt een productiemedewerker.

“YRF zal vijf films aankondigen die niet in de vorige aankondiging waren opgenomen. Deze vijf omvatten de Salman Khan film Tiger 3, Pathan met Shah Rukh Khan, Deepika Padukone en John Abraham van regisseur Siddharth Anand, de titelloze film met Vicky Kaushal en Manushi Chillar van regisseur Vijay Krishna Acharya, het debuut van Junaid Khan (zoon van Aamir Khan) van regisseur Siddharth P Malhotra en natuurlijk Ajay Devgn’s superheldenproject”, voegt hij toe.

Scroll naar top