Bollywood acteur Sikander Kher maakt internationaal debuut in Monkey Man

Bollywood acteur Sikander Kher maakt internationaal debuut in Monkey Man

Bollywood acteur Sikandar Kher, zoon van actrice Kirron Kher, is helemaal klaar voor zijn internationale debuut. Hij speelt namelijk één van de hoofdrollen in de film Monkey Man.

Monkey Man is het regiedebuut van Dev Patel. Het is een mythologisch verhaal dat Dev samen met Paul Angunawela en John Collee heeft geschreven. De film wordt naar verwachting volgend jaar op Netflix uitgebracht.

Sikander ontving lovende woorden voor zijn acteerprestatie in Ram Madhvani’s Aarya. Hij zal dan ook terugkeren in Aarya 2. Daarnaast is hij binnenkort te zien in de film Sooryavanshi, naast Akshay Kumar en Katrina Kaif. Deze film staat gepland voor een release op 30 april.

Scroll naar top