Bollywood acteur Aamir Khan stopt met sociale media

Bollywood acteur Aamir Khan stopt met sociale media

Bollywood acteur Aamir Khan vierde recent zijn 56e verjaardag. En één dag later maakte hij op Twitter en Instagram bekend dat hij stopt met sociale media.

“Hey allemaal, bedankt voor alle liefde op mijn verjaardag. Erg hartverwarmend. Nu ander nieuws: dit wordt mijn laatste bericht op sociale media. Gezien het feit dat ik ook ZO ontzettend actief ben, heb ik besloten om mijn accounts op te heffen. We blijven in contact zowel we dat hiervoor deden.”

Hij voegde eraan toe dat zijn productiebedrijf nu wel een officieel account heeft. “Bovendien heeft AKP een officieel kanaal. Dus toekomstige updates over mij en mijn films vind je daar. Het account is @Akppl_official.” Aamir eindigde het bericht in zijn gebruikelijke stijl en zei: “Lots of love, always a.”

Aamir’s laatste release was de grote teleurstelling, Thugs of Hindostan. De acteur werkt momenteel aan de film Laal Singh Chaddha, een remake van Hollywood-klassieker Forrest Gump.

Scroll naar top