Bollywood acteur Dharmendra heeft eerste vaccinatie ontvangen

Bollywood acteur Dharmendra heeft eerste vaccinatie ontvangen

Bollywood acteur Dharmendra heeft eerste vaccinatie ontvangen

Bollywood acteur Dharmendra heeft zijn eerste prik van het coronavirusvaccin ontvangen.

In een bericht op zijn Twitter zegt de acteur: “Tweet karte karte…. josh aa gaya… aur main nikal gaya… .vaccinatie lene…. het is beslist geen show-off … maar ik hoop jullie allemaal te inspireren … vrienden, wees voorzichtig.”

Dharmendra vindt de situatie in Maharashtra zorgwekkend nu het aantal besmettingen toeneemt. Het vaccin is voor hem de enige manier naar een normaal leven.

“Ik raad het iedereen aan, vooral de ouderen. Als we dit vreselijke virus willen stoppen is vaccinatie de enige uitweg. Ik vind het erg jammer dat mensen in Mumbai hun masker niet dragen en zich niet houden aan de COVID-19-richtlijnen. Door te doen alsof de pandemie voorbij is, zal deze niet verdwijnen. We moeten heel voorzichtig blijven”, zegt de 85-jarige acteur in een interview.

Scroll naar top