Bollywood acteurs Salman Khan en Sanjay Dutt ingeënt tegen corona

Bollywood acteurs Salman Khan en Sanjay Dutt ingeënt tegen corona

Bollywood acteur Salman Khan heeft zijn eerste dosis van het COVID-19-vaccin gekregen. De acteur deelde het nieuws via Twitter.

De 55-jarige acteur werd deze week gespot bij het Lilavati-ziekenhuis in Mumbai. Dit maakte iedereen nieuwsgierig, maar later die dag lichtte hij zijn ziekenhuisbezoek toe op Twitter. “Ik heb vandaag mijn eerste dosis van het vaccin genomen…”

Ook Bollywood acteur Sanjay Dutt is afgelopen week ingeënt. “Ik heb vandaag mijn eerste dosis van het COVID-19-vaccin ontvangen in het vaccincentrum van BKC. Ik wil dr. Dhere en zijn hele team feliciteren met hun geweldige werk! Ik heb zoveel liefde en respect voor hen en hun harde werk. Jai Hind!” twitterde hij.

Naast Salman Khan en Sanjay Dutt hebben ook sterren als Kamal Haasan, Nagarjuna en Dharmendra hun eerste COVID-19-vaccinatie ontvangen.

Scroll naar top