Release Bollywood film Bunty Aur Babli 2 mogelijk uitgesteld

Release Bollywood film Bunty Aur Babli 2 mogelijk uitgesteld

De langverwachte Bollywood film Bunty Aur Babli 2 staat gepland voor een release op 23 april, maar volgens de laatste berichtgeving wil producent Aditya Chopra de release uitstellen.

“Aditya Chopra wil de bioscoopreleases van zijn films groots aanpakken. Hij heeft er alle vertrouwen in dat Bunty Aur Babli 2 heel India zal vermaken. De film is een entertainer waar het hele gezin van kan genieten. Maar hij is zich ook bewust van de huidige situatie in het land. Op dit moment stijgt het aantal besmettingen in India en dat biedt geen goed vooruitzicht. Aditya wil de voortgang van het vaccineren in de gaten houden en kijken hoe India de verspreiding van het virus de komende dagen onder controle houdt ”, aldus een productiemedewerker.

“Wanneer je een entertainer hebt, dan is het belangrijk om deze op het juiste moment uit te brengen zodat je een maximaal aantal mensen kunt bereiken. Grote entertainers zijn de film die het publiek na de pandemie naar de bioscopen trekken. Dan wil je voorzichtig zijn met je releasedata. En films als Bunty Aur Babli 2 zullen tevens een grote bijdrage leveren aan de herstart van de filmindustrie”, voegt hij toe.

Bunty Aur Babli 2, met in de hoofdrollen Saif Ali Khan, Rani Mukherji, Siddhant Chaturvedi en Sharvari Wagh, is geregisseerd door Varun Sharma.

Scroll naar top