Hilarische meme over de pandemie met Bollywood acteur Bobby Deol gaat viraal

Hilarische meme over de pandemie met Bollywood acteur Bobby Deol gaat viraal

Er is een hilarische meme viraal gegaan waarin Bollywood acteur Bobby Deol als de ideale ambassadeur voor veiligheid tijdens deze pandemie wordt getoond.

De video bestaat uit diverse clips uit de vele films van Bobby Deol. Wanneer je deze beelden achter elkaar zet laat Bobby zien hoe je jezelf kunt beschermen tegen het coronavirus. Er is iemand in ieder geval zeer creatief geweest.

De video begint met een clip van Kareeb waarin Bobby zegt hoe hij dingen kan zien die anderen niet kunnen zien. Vervolgens zien we clips waarin hij een wattenstaafje in Aishwarya Rai’s neus duwt alsof het een coronatest is, zijn handen wast, een mondkapje draagt en tegen zijn broer zegt dat hij hem niet mag aanraken.

Ook de reacties op de video zijn hilarisch. “Lord Bobby voorspelde Covid-19 en zei dat we de veiligheidsmaatregelen moesten nemen”, las het onderschrift bij de video. “Dit is waarom we geloven in Lord Bobby”, was een andere reactie.

Naast het uitdragen van deze gezonde en hygiënische maatregelen, beleeft Bobby momenteel een renaissance in zijn acteer carrière. Hij was recent te zien in het tweede seizoen van Ashram en in de film Class of 83 van Netflix.

De 52-jarige acteur begint binnenkort aan de film Animal met Ranbir Kapoor en Anil Kapoor. De film is een actie-drama geregisseerd door Sandeep Reddy Vanga, die we kennen van Kabir Singh.

Scroll naar top