Bollywood acteur Abhishek Bachchan heeft een drukke agenda

Bollywood acteur Abhishek Bachchan heeft een drukke agenda

Bollywood acteur Abhishek Bachchan heeft een drukke agenda

Bollywood acteur Abhishek Bachchan heeft een behoorlijk drukke agenda. Hij werkt aan meerdere projecten tegelijk en kijkt enorm uit naar de hereniging met goede vriend John Abraham.

“Vorige maand ben ik begonnen met de opnames van Dasvi in Agra. De planning is dat deze eind april zijn afgerond. En vrij snel daarna begin ik aan het volgend seizoen van Breathe. Zodra die opnames zijn afgerond begin ik aan mijn film met John. Na 13 jaar komen wij weer samen! Daar heb ik zin in!”

Abhishek en John waren voor het laatst samen te zien in de komedie Dostana uit 2008. Ditmaal komen ze samen voor de Hindi-remake van de Malayalam-klassieker Ayyappanum Koshiyum uit 2020. De film wordt geregisseerd door Jagan Shakti.

Abhishek is binnenkort te zien in de film The Big Bull.

Scroll naar top