Vrouw Bollywood acteur Nawazuddin Siddiqui wil niet meer scheiden

Vrouw Bollywood acteur Nawazuddin Siddiqui wil niet meer scheiden

Bollywood acteur Nawazuddin Siddiqui en zijn vrouw Aaliya Siddiqui hebben vorig jaar hun scheiding aangevraagd. Het werd een vechtscheiding waarbij ook de media een rol speelden. Maar nu maakt Aaliya bekend dat ze het verzoek voor de scheiding heeft ingetrokken.

Aaliya had Nawazuddin en zijn familie aanvankelijk beschuldigd van fysieke en emotionele stress. De laatste maanden is Aaliya echter op zoek gegaan naar een oplossing om te werken aan haar relatie met Nawazuuddin en zijn broer Shamaz Siddiqui.

“Ik was positief getest. In deze periode zorgde Nawaz niet alleen voor de kinderen, maar ook voor mij. Ondanks alles wat ik over hem had gezegd. Hij zorgde ervoor dat onze ruzie niet in de weg stond. Hij heeft mij altijd geholpen in stressvolle perioden. Deze pandemie was een eye-opener. Ik realiseerde mij dat het welzijn van mijn kinderen en gezondheid het allerbelangrijkste zijn. Onze kinderen hebben ons nodig. En als hun geluk ligt in ons samenzijn, dan moeten we onze meningsverschillen aan de kant zetten.”

“Het verzoek voor de scheiding heb ik inderdaad ingetrokken. Ik wil geen scheiding meer. Ik wil dit huwelijk een kans geven.”

Scroll naar top