Bollywood acteur Rajkummar Rao krijgt internationale aandacht na The White Tiger

Bollywood acteur Rajkummar Rao krijgt internationale aandacht na The White Tiger

Bollywood acteur Rajkummar Rao is na zijn rol in The White Tiger onder de aandacht gekomen van Hollywood. De acteur bevestigd in een recent interview dat hij al meerdere internationale aanbiedingen heeft ontvangen.

“Ik heb inderdaad een aantal aanbiedingen ontvangen nadat The White Tiger is uitgebracht. Maar ik wacht op iets spannends dat op mijn pad komt. Het zou erg leuk zijn om ook in Hollywood te werken, aangezien ik het echt een geweldige ervaring vond om hier deel van uit te maken”, zegt Rajkummar.

Rajkummar is blij met de positieve reacties op The White Tiger. “De film heeft het wereldwijd fenomenaal goed gedaan. Ik heb zoveel mooie berichten ontvangen van over de hele wereld. Dat is echt overweldigend. Voor mij was het een geweldige ervaring om met Ramin te werken. Ik heb ontzettend veel geleerd tijdens de opnames en zal dit proces voor altijd koesteren.”

The White Tiger is tevens genomineerd voor een Oscar in de categorie Best Adapted Screenplay.

Scroll naar top