Bollywood acteurs Alia Bhatt, Akshay Kumar en Govinda positief getest op coronavirus

Bollywood acteurs Alia Bhatt, Akshay Kumar en Govinda positief getest op coronavirus

Bollywood acteurs Alia Bhatt, Akshay Kumar en Govinda zijn positief getest op het coronavirus.

Alia Bhatt bevestigde het nieuws via Instagram. “Hallo allemaal, ik ben positief getest op COVID 19. Na het nieuws heb ik mezelf meteen geïsoleerd en zit thuis in quarantaine. Ik volg alle veiligheidsprotocollen. Dankbaar voor al jullie liefde en steun. Blijf alsjeblieft veilig en wees voorzichtig.”

Ook Akshay Kumar maakte het nieuws via Instagram bekend. “Ik wil iedereen informeren dat ik eerder vanochtend positief ben getest op COVID-19. Alle protocollen worden gevolgd. Ik zit thuis in quarantaine en heb de nodige medische zorg gezocht. Ik zou graag iedereen die met mij in contact is gekomen willen verzoeken om zichzelf te laten testen en voorzichtig te zijn. Ik beloof weer snel terug in actie te zijn!”

Het nieuws over de positieve test van Govinda werd door zijn vrouw bekend gemaakt. “Het klopt. Govinda is positief getest op het coronavirus. Hij vertoont milde symptomen en volgt alle protocollen op. Wij maken ons geen zorgen. Hij zit thuis in quarantaine en neemt de nodige maatregelen.”

Scroll naar top