Jongste zoon Sunny Deol klaar voor Bollywood debuut

Jongste zoon Sunny Deol klaar voor Bollywood debuut

Nadat Karan Deol in 2019 zijn Bollywood debuut maakte is het nu de beurt aan de jongste zoon van Bollywood acteur Sunny Deol, Rajveer Deol.

Rajveer heeft getekend voor een liefdesverhaal van het productiebedrijf Rajshri Productions. Dit bedrijf kennen wij onder andere van de films Hum Aapke Hain Koun, Vivah en Maine Pyar Kiya. De film is geschreven en wordt geregisseerd door Avnish S Barjatya. Hij is de zoon van Sooraj Barjatya en debuteert met deze film als regisseur.

“Rajveer spreekt met zijn ogen. Hij heeft een stille uitstraling en werkt enorm hard. Hoe vaker wij spraken over het project, hoe meer ik Rajveer begon te zien als de hoofdrolspeler in mijn film”, aldus Avnish.

Bij de aankondiging van het debuut van zijn kleinzoon, zei Dharmendra op Twitter: “Ik verwelkom mijn kleinzoon #RajveerDeol in de wereld van de cinema, samen met #Avnishbarjatya die met deze film zijn regiedebuut maakt. Ik verzoek jullie allemaal nederig om dezelfde liefde en genegenheid te tonen voor deze kinderen als jullie voor mij hebben gedaan. Veel succes en Godbless #Rajshrifilms #barjatyas #Deols #RajveerDeol.”

Scroll naar top