Tiger Shroff vervangen door Prabhas in Bollywood Rambo remake?

Tiger Shroff vervangen door Prabhas in Bollywood Rambo remake?

Tiger Shroff vervangen door Prabhas in Bollywood Rambo remake?

Tiger Shroff wordt mogelijk vervangen door Prabhas voor de aanstaande Bollywood remake van Rambo.

De eerste poster van Tiger Shroff deed al de ronde. Regisseur Siddharth Anand hoopte snel met de opnames te kunnen starten, maar loopt nu toch tegen problemen aan.

“Tiger heeft geen beschikbaarheid opgegeven voor de remake van Rambo. Dit heeft hij al wel gedaan voor de films Ganapath deel 1 en 2, Heropanti 2 en Baaghi 4, met als gevolg dat hij tot het einde van volgend jaar niet beschikbaar is voor Rambo’, aldus een productiemedewerker.

“Uiteraard was Siddharth zeer teleurgesteld. Hij heeft besloten om door te gaan en heeft Prabhas benaderd om Tiger te vervangen. Prabhas vond het concept en idee erg interessant. De makers zijn van mening dat Prabhas net een andere dimensie kan geven aan het project. Ze hopen dat hij binnenkort tekent”, voegt hij toe.

Scroll naar top