Bollywood acteur Farhan Akhtar in film van Marvel Studios?

Bollywood acteur Farhan Akhtar in film van Marvel Studios?

Bollywood acteur Farhan Akhtar in film van Marvel Studios?

Farhan Akhtar is de meest veelzijdige acteurs in Bollywood. Farhan is een regisseur, acteur, zanger en ook nog eens een producer. Naar verluidt heeft hij getekend voor een Hollywood project. Farhan Akhtar is recent naar Bangkok gevlogen om een ??internationaal project op te nemen in de wereldberoemde Marvel Studios.

Al enige tijd deden geruchten de ronde dat Farhan een film heeft getekend bij Marvel Studios. Marvel staat bekend om hun superheldenfranchises zoals Iron Man, Hulk, Captain America, Thor en de grootste franchise Avengers-serie.

“Farhan is momenteel in Bangkok, samen met een internationale cast en crew, voor de opnames van een project van Marvel Studios, die bekend staan ??als één van de grootste filmstudio’s ter wereld”. “Alle andere details van het project zijn strict geheim”, zegt een insider. Farhan wilde niet reageren op het nieuws.

Farhan’s nieuwe film Toofan is vanaf 21 mei te zien op Amazon Prime.

Scroll naar top