Zoon van Bollywood acteur Irrfan Khan maakt acteerdebuut met Netflix film Qala

Zoon van Bollywood acteur Irrfan Khan maakt acteerdebuut met Netflix film Qala

De zoon van wijlen Bollywood acteur Irrfan Khan, Babil Khan, is klaar om zijn acteerdebuut te maken met de Netflix film Qala. Babil wordt in de aankondigingsvideo vermeld als “Babil I Khan”. De film is geregisseerd door Anvitaa Dutt en geproduceerd door Anushka Sharma.

Het verhaal van Qala legt de focus op de relatie tussen een moeder en dochter.
“Moeder-dochterrelaties zijn heilig en vaak gecompliceerd. Qala is een prachtig, hartverscheurend verhaal over een dochter die hunkert naar de liefde van haar moeder. Ik ben gezegend om zulke ongelooflijk getalenteerde acteurs aan boord te hebben. En ik kan niet wachten tot de wereld de film met Tripti, Babil en Swastika ontdekt. Het is altijd een plezier om samen te werken met Clean Slate Filmz en Netflix, omdat zij geloven in het tot leven brengen van krachtige verhalen zoals Bulbbul en nu Qala”, zegt regisseur Anvitaa Dutt.

“Met Bulbbul hadden we fantasierijke creatieve partner gevonden in Clean Slate Filmz om de verbluffende visie van Anvitaa Dutt tot leven te brengen. We zijn blij om met hen te herenigen voor Qala. En hiermee opnieuw een ingewikkeld verhaal van een vrouw te vertellen waarvan we hopen dat het bij velen zal resoneren”, aldus Srishti Behl Arya, Director – International Original Film, Netflix India.

Bekijk de eerste beelden.

Scroll naar top