Amitabh Bachchan en Sidharth Malhotra niet meer in Bollywood film Aankhen 2

Amitabh Bachchan en Sidharth Malhotra niet meer in Bollywood film Aankhen 2

In februari werd bevestigd dat Bollywood acteurs Amitabh Bachchan en Sidharth Malhotra de hoofdrol gaan spelen in Aankhen 2 van regisseur Abhinay Deo. Maar het laatste gerucht is dat ze geen deel meer willen uitmaken van dit project.

Volgens Indiase media is de reden van hun vertrek de vertraging van het project. De planning was nooit compleet rond en dit heeft tot gevolg dat zowel Amitabh als Sidharth zich niet langer kunnen commiteren vanwege hun afspraken voor opnames van andere films. “In de afgelopen twee maanden was er weinig vooruitgang over de aanstaande planning. Omdat het helaas langer duurt dan verwacht om de film van de grond te krijgen, konden beide acteurs hun andere films niet langer in de wacht zetten en hebben ze ervoor gekozen om deze film aan zich voorbij te laten gaan. Sidharth werkt de komende maanden aan Mission Majnu en Thank God en Amitabh Bachchan is begonnen aan zijn film Goodbye”, vertelt een business analist.

De makers moeten nu op zoek naar twee andere hoofdrolspelers. De rest van de cast bestaat uit Akshaye Khanna en Sunil Grover. Voor zover bekend maken zij, ook na het vertrek van Amitabh en Sidharth, nog wel deel uit van de film.

Scroll naar top