Bollywood acteur Salman Khan stelt fans teleur

Bollywood acteur Salman Khan stelt fans teleur

Bollywood acteur Salman Khan gaat zijn fans opnieuw teleurstellen. Nu het aantal besmettingen in India blijft stijgen wil hij de release van zijn film Radhe: Your Most Wanted Bhai uitstellen.

De film, die volgens de planning in mei met Eid uitkomt, werd eerder uitgesteld vanwege de pandemie vorig jaar.. “Wij doen ons best om Radhe uit te brengen met Eid. Maar als deze lockdown wordt verlengd hebben wij geen keuze. Dan moeten we de release uitstellen tot de volgende Eid”, aldus Salman Khan.

“Wanneer de besmettingen dalen, mensen voor zichzelf zorgen en maskers dragen, afstand houden en geen regels overtreden dan is er een kans dat dit virus verdwijnt. Als dat zou is, dan draait Radhe met Eid in de bioscoop.”

Radhe: Your Most Wanted Bhai is geregisseerd door Prabhu Deva. Naast Salman Khan maken ook Disha Patani, Randeep Hooda en Jackie Shroff deel uit van de cast.

De film zou vorig jaar 22 mei in de bioscopen te zien zijn, maar werd uitgesteld vanwege de pandemie. Het kan zijn dat Salman Khan fans nog een jaar langer op deze film moeten wachten.

Scroll naar top