Toch digitaal release Bollywood film Sooryavanshi?

Toch digitaal release Bollywood film Sooryavanshi?

Toch digitaal release Bollywood film Sooryavanshi?

Als gevolg van de pandemie is de release van de Bollywood film Sooryavanshi, met in de hoofdrollen Akshay Kumar en Katrina Kaif, al meerdere malen uitgesteld. De makers zagen een digitale release niet zitten, maar het lijkt er op dat ze hier nu op terugkomen.

De stijging van het aantal besmettingen in de staat maakt dat Rohit Shetty en Karan Johar zich zorgen maken over de release en alsnog een release op een digitaal platform overwegen.

“Als de bioscopen dicht blijven, het publiek komt niet en de corona-impact neemt toe zal je als productiebedrijf met andere opties moeten komen. Het kan zijn dat in enkele staten de bioscopen wel open gaan en in andere staten niet. Er zijn verschillende scenario’s die nu worden bekeken.”

“De makers kijken onder meer naar VOD (video on demand) of TVOD / PPV (pay per view) zoals de makers van Mulan plannen. En daarnaast kunnen ze ook kiezen voor een combinatie van digitaal en bioscooprelease. Het uitgangspunt is dat ze het publiek nu niet langer willen laten wachten. En dus de releasedatum niet willen verschuiven. De gesprekken zijn gaande en we gaan op zoek naar de beste mogelijke manieren om de film uit te brengen”, aldus een productiemedewerker.

Scroll naar top