Bollywood acteur Kartik Aaryan niet meer in Dostana 2

Bollywood acteur Kartik Aaryan niet meer in Dostana 2 vanwege creatieve verschillen

Bollywood acteur Kartik Aaryan maakt geen deel meer uit van de cast van Dostana 2.

Kartik Aaryan is één van de meeste gevraagde acteurs op dit moment. Hij speelt de hoofdrol in enkele grote projecten waaronder Dhamaka, Bhool Bhulaiyaa 2 en andere.
Dostana 2 was ook één van deze films, maar de acteur en het productiebedrijf hebben de samenwerking beëindigd. De reden: creatieve verschillen, discussies over beschikbaarheid voor de opnames en een ‘onprofessionele’ houding hebben een kloof veroorzaakt tussen Kartik en Karan Johar. Productiebedrijf Dharma Productions is hier niet blij mee. Zij geven aan niet meer met hem te willen samenwerken.

“Kartik is al anderhalf jaar betrokken bij Dostana 2. We hebben 20 dagen van opnames achter de rug. Maar de creatieve verschillen en de beschikbaarheid zorgde voor veel verwarring. Na alle drama kwamen ze tot een wederzijds, maar bitter, besluit om de samenwerking te beëindigen”, aldus een productiemedewerker.

De productiemedewerker geeft tevens aan dat Karan heeft besloten om nooit meer met Kartik Aaryan te werken. “Na talloze overleggen met het agentschap van Kartik, KWAN, slaagde Dharma er niet in om de geplande data te krijgen. En dit terwijl Janhvi en Lakshya er alles aan doen om beschikbaar te zijn. Het was op een gegeven moment een puinhoop. Dharma heeft naar aanleiding van deze situatie besloten om zich in te toekomst niet meer te associëren met Kartik.”

Scroll naar top