Bollywood actrice Sonakshi Sinha: “Beroemdheden moeten de wereld verbeteren”

Bollywood actrice Sonakshi Sinha: “Beroemdheden moeten de wereld verbeteren”

Bollywood actrice Sonakshi Sinha: "Beroemdheden moeten de wereld verbeteren"

Bollywood actrice Sonakshi Sinha sprak in een recent interview over haar rol als beroemdheid en hoe bekende artiesten hun stem kunnen gebruiken om de wereld te verbeteren.

Sonakshi Sinha is al bijna 11 jaar één van de topactrices in Bollywood. Ze merkt dat de invloed die beroemdheden hebben erg groot is. En volgens haar kan dit ingezet worden om van de wereld een betere plek te maken.

“Ik verbind mij graag aan doelen waar ik sterk in geloof. Als bekende persoonlijkheid heb ik het gevoel dat juist wij een verschil kunnen maken in de wereld. Juist omdat wij onze stem kunnen laten horen en bepaalde doelen en zaken kunnen aanstippen. Onze stem moet worden gebruikt om van de wereld een betere plek te maken. Dus wanneer ik word gevraagd om mij te binden aan goed doel dat staat voor positiviteit of ontwikkeling van de samenleving, doe ik dat graag.”

Scroll naar top