Bollywood actrice Kangana Ranaut komt op voor Kartik Aaryan

Bollywood actrice Kangana Ranaut komt op voor Kartik Aaryan

Bollywood actrice Kangana Ranaut komt openlijk op voor Kartik Aaryan nadat bekend is geworden dat hij geen deel meer uitmaakt van de film Dostana 2. De media brengt verhalen naar buiten over het ‘onprofessionele gedrag’ van de acteur. Kangana reageert woedend op deze berichten. Zij ziet overeenkomsten met wat er enkele jaren geleden speelde met Sushant Singh Rajput.

“Kartik is heel ver gekomen en dat heeft hij op zijn eigen kracht gedaan. En hij zal dit alleen blijven doen. Het enige verzoek aan papa Jo en zijn nepo-bende is: laat hem alsjeblieft met rust. Ga niet achter hem aan zoals met Sushant, waardoor je hem dwingt tot bepaalde stappen. Laat hem met rust, jullie gieren! Verdwijn nepos .. “

“Kartik, je hoeft niet bang te zijn voor deze mensen. Zij komen met vervelende artikelen en berichten waarin ze jou houding benoemen als reden voor het beëindigen van de samenwerking. En nu ineens wil deze idioot in het officiële bericht hier geen woord over zeggen. Dit zijn dezelfde mensen die verhalen hadden verspreid over de drugsverslaving en onprofessioneel gedrag van SSR.”

“Weet dat wij er voor je zijn. Degene die je niet heeft gemaakt, kan je ook niet breken. Je voelt je wellicht eenzaam en aangevallen vanuit alle hoeken. Je hoeft je niet zo te voelen. Iedereen kent deze dramakoningin Jo. Je zult het heel goed doen. Vertrouw op je instinct en blijf gedisciplineerd. Veel liefde!”

Hoewel haar post goed was bedoeld, irriteerde fans van Sushant Singh Rajput zich aan deze post omdat ze beweerde dat de acteur “zichzelf had opgehangen”. Fans, die de zaak op de voet volgen, wachten tot het CBI het onderzoek naar de dood van de acteur heeft afgerond. Velen geloven dat de acteur is vermoord en anderen noemen het een tragische dood door zelfmoord. Het onderzoek gaat door.

Scroll naar top