Somy Ali onthult dat Bollywood acteur Salman Khan vreemdging

Somy Ali onthult dat Bollywood acteur Salman Khan vreemdging

Somy Ali, die in de jaren 90 een relatie had met Bollywood acteur Salman Khan, spreekt in een recent interview over de reden waarom het stel uit elkaar ging en de relatie die ze deelde met zijn familie.

Somy en Salman hadden een lange relatie. De voormalige actrice vertelt dat haar enige droom destijds was om met Salman Khan te trouwen. En dat dat de reden is geweest voor haar carrière in Bollywood. “Ik was eigenlijk nooit geïnteresseerd in een acteer carrière. Het was 1991 en ik was 16. Ik zag Maine Pyar Kiya, en ik zei: “Ik moet met hem trouwen!”. Ik vertelde mijn moeder dat ik naar India wilde verhuizen. Zij stuurde mij natuurlijk naar mijn kamer, maar ik bleef maar smeken dat ik naar India wilde en met deze man moest trouwen.”

Ze voegt eraan toe: “Ik was zo’n buitenbeentje in de filmindustrie. Ik had geen interesse in het nastreven van een filmcarrière. Mijn enige doel, en het klinkt ongelooflijk belachelijk op deze leeftijd, was dat ik met Salman moest en zou trouwen.”

Helaas viel die droom in duigen toen Salman haar niet trouw bleef. “We zijn verder gegaan met ons leven. Het is inmiddels 20 jaar geleden dat ik het uitmaakte. Hij bedroog mij, ik maakte het uit en vertrok. Zo simpel is het,” zegt ze.

Somy voegt er aan toe dat ze tijdens de relatie niets van Salman heeft geleerd. Wat ze wel meeneemt is de liefde van zijn familie. “Ik heb niets van Salman geleerd tijdens onze relatie. Maar ik heb ontzettend veel goede en liefdevolle herinneringen aan zijn ouders. Het mooiste wat ik meeneem is dat ze nooit naar religie keken, maar mensen als gelijke behandelden. Hun huis stond open voor iedereen en de liefde was voelbaar in hun hele huis. Vooral van tante Salma (de moeder van Salman)”, zegt ze.

Scroll naar top