Remake Bollywood film Tezaab in de maak

Remake Bollywood film Tezaab in de maak

Het regent niet alleen muzikale remakes in Bollywood, maar de afgelopen jaren staan ook in het teken van veel film remakes zoals Judwaa en Coolie No 1. En nu staat ook Tezaab op de lijst.

Producent Murad Khetani heeft recent de rechten bemachtigd van de cultklassieker Tezaab. “Er waren twee producenten die aasten op de remake-rechten van Tezaab. Murad Khetani wist een hoger bod uit te brengen dan zijn tegenstander. Hij is van plan om te starten zodra hij klaar is met het vervolg op Bhool Bhulaiyaa en de remake van Thadam. Murad heeft ook de rechten van Namak Halal in zijn bezit. Dus Tezaab wordt zijn vierde remake”, aldus een business analist.

De makers zijn van plan het script te moderniseren maar met behoud van de essentie. De hoofdrollen in de remake zullen worden vertolkt door twee nieuwe acteurs. Het is nog niet bekend of Madhuri Dixit en Anil Kapoor ook deel zullen uitmaken van de cast. Op dit moment wordt het script geschreven. Maar wij houden je op de hoogte…

Wie zou jij in de hoofdrollen willen zien?

Scroll naar top