Bollywood actrice Sonakshi Sinha geniet van lockdown

Bollywood actrice Sonakshi Sinha geniet van lockdown

Bollywood actrice Sonakshi Sinha geniet van lockdown

Bollywood actrice Sonakshi Sinha heeft geen problemen ervaren met de lockdown. Ze ziet dit juist als een kans om de tijd te gebruiken voor alles wat ze altijd al wilde doen.

“Persoonlijk is het een zegen om thuis te zijn, aangezien ik mij niet kan herinneren wanneer ik voor het laatst zoveel tijd heb gehad om met mijn gezin door te brengen. De afgelopen jaren ben ik constant aan het werk geweest, dus ik geniet ontzettend van deze break.”

“Daarnaast ben ik ook de dingen gaan doen waar ik eigenlijk nooit genoeg tijd voor heb. Ik ben begonnen met schilderen, tekenen en ik heb ontzettend veel tv-shows en films gekeken. Ik denk dat ik er het beste van maak.”

Scroll naar top