Bollywood acteur Akshay Kumar benaderd voor Dostana 2?

Bollywood acteur Akshay Kumar benaderd voor Dostana 2?

Na alle drama van vorige week en de veelbesproken exit van Kartik Aaryan uit de Bollywood film Dostana 2, gaat nu het gerucht dat Karan Johar Akshay Kumar heeft benaderd voor de hoofdrol.

“Filmmaker Karan Johar heeft Akshay Kumar persoonlijk verzocht om de hoofdrol van Dostana 2 op zich te nemen. Hij hoopt dat Akshay hem zou willen helpen, aangezien er al veel geld is geïnvesteerd in de opnames. Als het script bevalt, dan kunnen we aan de slag met Akshay”, zegt een medewerker van het productiebedrijf.

Akshay Kumar is één van de drukste acteurs op dit moment. Maar gezien zijn werkwijze is hij ook één van de acteurs die zich strict aan zijn schema’s houdt. Dit is één van de redenen om voor Akshay te kiezen.

Dostana 2 heeft Janhvi Kapoor en debutant Laksh Lalwani in de hoofdrollen. De grote vraag is of Akshay wel de juiste keuze is gezien de jonge cast.

Scroll naar top