Bollywood acteur Nawazuddin Siddiqui haalt uit naar beroemdheden die vakantiefoto’s plaatsen

Bollywood acteur Nawazuddin Siddiqui haalt uit naar beroemdheden die vakantiefoto's plaatsen

De afgelopen maanden en vooral de laatste weken worden we op social media overspoeld met foto’s van Bollywood sterren die allemaal vakantie houden in de Malediven tijdens de pandemie. Nawazuddin vindt het onverantwoord en laat dat ook duidelijk weten.

“Deze entertainment beroemdheden plaatsen vakantiefoto’s in een tijd dat de wereld op zijn gat ligt en zich door een grote recessie heen vecht. Mensen hebben geen eten en jullie gooien geld weg. Kennen jullie geen schaamte?

Hij voegt toe dat ze er niet mee hoeven te pronken. “Maar goed, waar moeten deze mensen het anders over hebben? Acteren? Dan zijn ze binnen twee minuten uitgepraat. Het is een grote schande. Ik weet niet wat de gemaakte afspraken zijn met de toeristenindustrie. Maar in het belang van de mensheid, houdt deze vakanties voor jezelf. Veel mensen lijden onder barre omstandigheden. Het aantal besmettingen in het land neemt toe. Heb een hart. Drijf geen spot met de mensen die onder deze crisis te lijden hebben.”

“Als gemeenschap moeten wij entertainers in India volwassen worden.” Toen hem werd gevraagd of hij nog plannen had om naar de Malediven te reizen, zei hij: “Echt niet. Ik ben met mijn gezin in mijn geboorteplaats Budhana. Dat is mijn Malediven.”

Scroll naar top