Bollywood acteur Randhir Kapoor positief getest op COVID-19; opgenomen in ziekenhuis

Bollywood acteur Randhir Kapoor positief getest op COVID-19; opgenomen in ziekenhuis

Bollywood acteur Randhir Kapoor is positief getest op COVID-19. De acteur is opgenomen in een ziekenhuis in Mumbai.

Het nieuws is bevestigd door Dr Santosh Shetty, CEO en uitvoerend directeur van het Kokilaben Dhirubhai Ambani Hospital ziekenhuis. “Veteraanacteur Shri Randhir Kapoor is opgenomen. Hij wordt behandeld voor Covid 19. Zijn toestand is stabiel.”

De 75-jarige acteur klaagde over kortademigheid. Dit was voldoende om de acteur te laten testen. Toen hij positief was getest werd hij direct opgenomen in het ziekenhuis. Randhir Kapoor is de vader van Bollywoodsterren Kareena Kapoor Khan en Karisma Kapoor.

Scroll naar top