Bollywood acteur Sonu Sood: “Levens redden geeft meer voldoening dan….”

Bollywood acteur Sonu Sood: "Levens redden geeft meer voldoening dan...."

Bollywood acteur Sonu Sood helpt al sinds de eerste landelijke lockdown in maart 2020 in India mensen in nood. Het begon met het helpen van migranten die terug naar huis wilden. En nu heeft Sonu de handen ineen geslagen met gelijkgestemde mensen en organisaties om mensen in het hele land te helpen.

De 47-jarige acteur is zelf recent hersteld van COVID-19. Hij wil echter geen tijd verliezen. Ook in deze tweede golf blijft hij mensen helpen. De acteur regelt medische voorzieningen, zoals bedden. En onlangs startte hij met gratis COVID-hulp, waarbij mensen in nood een bezoek aan de dokter kunnen brengen en gratis worden getest op COVID.

Op zijn Twitter liet Sonu weten dat het redden van levens van mensen in deze crisis veel beter voelt dan deel uitmaken van een blockbusterfilm.
“Wanneer je midden in de nacht, na het plegen van talloze telefoontjes in staat bent om bedden te regelen voor mensen in nood en zuurstof voor sommige mensen en op deze manier kan bijdragen om een paar levens te redden, ik zweer het … het is miljoen malen bevredigender dan deel uitmaken van een film van 100 cr. Wij kunnen niet slapen wanneer er mensen voor het ziekenhuis staan te wachten op een bed.”

Scroll naar top