Rakesh Roshan wil Bollywood acteurs Ranbir en Hrithik samenbrengen op het witte doek

Rakesh Roshan wil Bollywood acteurs Ranbir en Hrithik samenbrengen op het witte doek

Rakesh Roshan wil Bollywood acteurs Ranbir en Hrithik samenbrengen op het witte doek

Bollywood regisseur Rakesh Roshan heeft niet stilgezeten tijdens de pandemie. Hij heeft een project in zijn hoofd waarin hij zoon Hrithik Roshan en Ranbir Kapoor in de hoofdrollen ziet.

Indiase media melden dat Rakesh Roshan al langer rondloopt met de wens om Hrithik en Ranbir bij elkaar te brengen. Tot nu toe was het een wens, maar naar verluidt heeft hij nu ook het perfecte idee waar beide acteurs kunnen schitteren.

Rakesh Roshan en zijn vrouw bezochten recent de familie Kapoor op de eerste sterfdag van Rishi Kapoor. “Ja, mijn vrouw Pinkie en ik zijn langs geweest. Wij hebben Neetu, Ranbir Kapoor en Riddhima ontmoet. En de sfeer was niet somber. In de 2 á 3 uur dat wij daar waren hebben we herinneringen opgehaald.”

“Ik vertelde Ranbir verschillende verhalen over toen Rishi en ik jong waren. Wij gingen vroeger zelfs met beide gezinnen op vakantie. Die vakanties ben ik nooit vergeten. Hrithik en Ranbir waren zo jong. Ik zou de jongens graag samen in een film willen zien”, aldus Rakesh.

Scroll naar top