YRF gaat 30.000 geregistreerde werknemers van de filmindustrie vaccineren

YRF gaat 30.000 geregistreerde werknemers van de filmindustrie vaccineren

Nu de pandemie haar tol eist in India, heeft het Bollywood productiebedrijf Yash Raj Films aangekondigd dat het 30.000 geregistreerde werknemers van de filmindustrie zal vaccineren.

In een brief laat Senior Vice President van YRF, Akshaye Widhani, weten dat het noodzakelijk is om bij te dragen.

“Nu de filmindustrie een ongekende tijd doormaakt, is het dringend nodig om opnieuw op te starten, zodat duizenden werknemers weer in hun levensonderhoud kunnen voorzien en hun gezin kunnen beschermen.”

“Yash Raj Films wil via The Yash Chopra Foundation haar steun aanbieden. We hebben een verzoek ingediend bij de hoofdminister van de staat Maharashtra om het mogelijk te maken en toe te staan dat wij zo snel mogelijk COVID • 19-vaccins mogen aanschaffen om 30.000 geregistreerde werknemers te vaccineren.”

De Yash Chopra Foundation draagt ook alle andere kosten die verband houden met het vaccineren van de arbeiders, zoals bewustwording creëren, transport van arbeiders en het opzetten van alle benodigde infrastructuur voor het vaccinatieprogramma. We hopen dat ons vriendelijk verzoek wordt goedgekeurd, zodat onze werknemers weer veilig zijn en snel weer aan het werk kunnen.

In de brief aan het FWICE (Federation of Western India Cine Employees) heeft YRF vermeld dat vaccinatie voor de bijna 30.000 leden kosteloos zal zijn.

Scroll naar top