Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan deelt belangrijke boodschap voor kinderen die hun ouders hebben verloren door Covid-19

Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan deelt belangrijke boodschap voor kinderen die hun ouders hebben verloren door Covid-19

Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan probeert tijdens deze pandemie mensen in nood te helpen op welke manier dan ook. Als moeder kan ze het lot van jonge kinderen die één of beide ouders hebben verloren door Covid-19 eenvoudigweg niet bevatten. Daarom probeert ze deze ongelukkige kinderen op haar eigen specifieke manier te helpen.

De actrice deelde op haar Instagram-pagina de details van een hulplijn voor kinderen. “Mijn hart gaat uit naar de kinderen die vanwege de pandemie alleen zijn achtergelaten. Ze hebben één of beide ouders verloren aan het virus of de ouders liggen in het ziekenhuis.
Neem contact op en bel de National Child Helpline (1098) wanneer je informatie hebt over kinderen die nu alleen zijn door Covid-19. We kunnen het trauma niet eens bevatten.”

Kapoor Khan, zelf moeder van twee kleine kinderen, deelde deze boodschap om meer bewustzijn te creëren onder de massa. Ze hoopt deze kinderen, die hun ouders hebben verloren door deze vreselijke pandemie, te helpen en een mooi leven te kunnen geven. Laten we hopen dat haar bericht het maximale aantal mensen bereikt.

Scroll naar top