Wordt ‘Kabhi Eid Kabhi Diwali’ omgedoopt tot ‘Bhaijaan’?

Wordt ‘Kabhi Eid Kabhi Diwali’ omgedoopt tot ‘Bhaijaan’?

Bollywood film Kabhi Eid Kabhi Diwali wordt omgedoopt tot Bhaijaan?

Eerder deze week werd bekend dat de makers van de Bollywood film ‘Kabhi Eid Kabhi Diwali’ de naam van de film willen veranderen. De nieuwe titel zou weleens ‘Bhaijaan’ kunnen worden.

De reden om de titel te veranderen is om elke vorm van controverse rond de release van de film te vermijden. Zowel Salman als producent Sajid respecteren alle religies. Zij willen niet dat iemand de titel Kabhi Eid Kabhi Diwali verkeerd interpreteert. En dit vervolgens ziet als een titel die de draak steekt met twee festivals.

Sajid Nadiadwala is van mening dat alleen Salman Khan de titel Bhaijaan kan dragen. Daarom heeft hij deze geregistreerd als één van de mogelijke namen voor Kabhi Eid Kabhi Diwali. Hij vindt dat de titel ook recht doet aan het onderwerp van de film en is al een tijdje met Salman in gesprek over het idee om de titel te veranderen in Bhaijaan.

De opnames van de film, geregisseerd door Farhad Samji, gaan naar verwachting in september van start.

Scroll naar top