Bollywood acteur Salman Khan gaat geld doneren aan arbeiders in filmindustrie

Bollywood acteur Salman Khan gaat geld doneren aan arbeiders in filmindustrie

Bekende Bollywood sterren komen nu ook in actie om steun te verlenen aan iedereen die is getroffen door de tweede golf van COVID-19 dat momenteel India in haar greep houdt. Salman Khan heeft besloten financiële steun te verlenen aan werknemers uit de industrie, waaronder technici, visagisten, stuntmannen en assistenten.

Hij zal Rs 1.500 schenken aan 25.000 arbeiders. “Wij hebben Salman Khan een lijst met namen gestuurd van de mensen in nood. En hij heeft ermee ingestemd het geld te storten”, aldus BN Tiwari, voorzitter van de Federation of Western Indian Cine Employees (FWICE).

Tiwari voegt er aan toe dat zij tevens een lijst van 35.000 seniorenarbeiders naar Yash Raj Films hebben gestuurd. En dat ook zij hebben ingestemd om in principe te helpen. Het productiehuis heeft beloofd om Rs 5.000 en een maandelijks rantsoen voor een gezin van vier te schenken.

Onlangs was te zien hoe Salman Khan voedselpakketten uitdeelde aan zorgmedewerkers via zijn filantropische initiatief. De ster startte het initiatief met Yuva Sena-leider Rahul Kanal. Zij regelden maaltijdpakketten voor bijna 5.000 medewerkers, waaronder politiepersoneel en zorgpersoneel.

Salman is vanaf morgen te zien in de film ‘Radhe: Your Most Wanted Bhai’. Het productiebedrijf van Salman Khan maakte onlangs bekend dat alle inkomsten van de film zullen worden gebruikt om hulp te bieden tijdens de pandemie.

Scroll naar top