Bollywood acteur Salman Khan: “Wij gaan geld verliezen met Radhe”

Bollywood acteur Salman Khan: "Wij gaan geld verliezen met Radhe"

Bollywood acteur Salman Khan heeft uiteindelijk toch besloten om de film Radhe: Your Most Wanted Bhai uit te brengen met Eid. En hoewel hij zijn fans niet wilde teleurstellen, geeft hij wel toe dat de film sowieso verlies zal draaien als gevolg van de pandemie.

Veel bioscopen in India moesten noodgedwongen worden gesloten vanwege de toename van het aantal coronabesmettingen in het land. De film heeft een hybride release gekregen, waardoor het publiek de mogelijkheid heeft om de film te bekijken in de bioscoop als op het digitaal platform ZEE5.

“Radhe zal niet veel opbrengen. Sommige mensen zullen hier blij mee zijn en andere mensen zijn blij met hoge opbrengsten. Daarnaast willen we de eigenaren van de kleinere bioscopen als de bioscoopketens steunen in deze moeilijke tijd”, zegt Salman.

“Ik weet dat wij geld zullen verliezen, maar wij wilden onze fans niet teleurstellen. Ze hebben het al moeilijk genoeg in deze situatie. Er zijn mensen die overlijden, geen zuurstof hebben, aan de medicatie zitten… Dat is zwaar.”

“In deze tijd wil je mensen graag wat entertainment bieden om hun op te vrolijken. Je wilt hen een film aanbieden tegen een minimumprijs waar ze met hun hele familie van kunnen genieten. Wij dragen het verlies wel. Maar wanneer je mensen die hun dierbaren zijn verloren even in een andere wereld kunt laten wanen dan is dat mooi. Ik wil niet dat zij veel geld moeten uitgeven om een film in de bioscoop te kunnen zien”, voegt hij toe.

Scroll naar top