Makers Bollywood film Bellbottom kiezen voor online release

Makers Bollywood film Bellbottom kiezen voor online release?

De nieuwste Bollywood film van Akshay Kumar, BellBottom, staat gepland voor een release op 28 mei. De film wordt naar verwachting uitgebracht op het digitale platform Disney+ Hotstar.

Er deden geruchten de ronde dat Amazon Prime Video de film zou uitbrengen, maar deze onderhandelingen zijn afgebroken.

“Bellbottom gaat in première op Disney+Hotstar. De makers hebben ingestemd met de aangeboden deal. Zij vinden dit praktisch gezien de beste oplossing, aangezien de bioscopen binnenkort niet open gaan. De makers en het Hotstar-team zijn in overleg over een nieuwe releasedatum”, bevestigt een productiemedewerker.

De makers willen een vergelijkbare strategie volgen zoals Salman Khan heeft aangehouden voor zijn film Radhe: Your Most Wanted Bhai. Er wordt nog nagedacht over een mogelijke beperkte release in de Indiase bioscopen.

Scroll naar top