Makers willen Bollywood actrices Deepika Padukone of Kareena Kapoor Khan voor rol van Sita in Ramayan

Makers willen Bollywood actrices Deepika Padukone of Kareena Kapoor Khan voor rol van Sita in Ramayan

Wie zal de rol van Sita gaan spelen in de Bollywood adaptie van de Ramayan? Wordt het Deepika Padukone of Kareena Kapoor Khan?

Toen Nitesh Tiwari de aankondiging maakte dat hij de Ramayan op het witte doek zou brengen werd direct gespeculeerd over de cast. Recent werd bekend dat Hrithik Roshan de rol van Ravana zal spelen en Mahesh Babu is benaderd voor de rol van Ram. En volgens de laatste geruchten zien de makers van de film Kareena Kapoor Khan of Deepika Padukone in de rol van Sita.

Kareena Kapoor Khan zou eerder deel uitmaken van de mythologische film Takht van Karan Johar. Maar omdat die film nu op de plank ligt, is de actrice op zoek naar een mythologisch personage. Deepika Padukone was eerder te zien in rollen als Mastani in Bajirao Mastani en Padmavati in Padmaavat van Sanjay Leela Bhansali. Daarnaast was ze ook in gesprek voor de hoofdrol in een film over Draupadi, maar de film staat nu op een laag pitje.

Wie vind jij het beste passen in de rol van Sita?

Scroll naar top