Bollywood acteur Abhishek Bachchan vol lof over digitale platformen

Bollywood acteur Abhishek Bachchan vol lof over digitale platformen

Bollywood filmmakers hebben zich moeten aanpassen aan de nieuwe digitale wereld, omdat zij hun films niet in de bioscopen kunnen uitbrengen. Onlangs sprak Abhishek Bachchan over deze nieuwe trend van OTT-releases en waarom hij hier een voorstander van is.

Abhishek is zelf te zien in de serie Breathe en heeft zelf twee films op OTT platformen staan. “In vergelijking met een bioscooprelease is de druk op een OTT platform minder groot. Zij geven deze informatie niet vrij. De film of serie blijft een langere periode beschikbaar. Er is geen druk om de eerste dag, de eerste viewing bij te wonen en de eerste reacties te peilen. Ik denk dat dat het enige is. De rest is nog steeds vrijwel hetzelfde. De nervositeit als acteur verdwijnt niet.”

“Als acteur ben je nog steeds net zo zenuwachtig voor elk project dat op het punt staat om uitgebracht te worden. Er wordt soms maanden of jaren gewerkt aan een film. En wanneer het wordt uitgebracht is het niet meer van jou. Je geeft het aan het publiek. Die nervositeit zal er altijd zijn. Hoe zullen mensen reageren, op de film en op je werk.”

Scroll naar top