Bollywood film Sandeep Aur Pinky Faraar nu op Amazon Prime Video

Bollywood film Sandeep Aur Pinky Faraar nu op Amazon Prime Video

De Bollywood film Sandeep Aur Pinky Faraar van Yash Raj Films is nu te bekijken op Amazon Prime Video.

De film, met in de hoofdrollen Arjun Kapoor en Parineeti Chopra, is geregisseerd door Dibaker Banerjee en werd in maart uitgebracht. Het werd een grote flop.

Sandeep Aur Pinky Faraar volgt twee onwaarschijnlijke personages die op de vlucht zijn. Pinkesh Dahiya of Pinky, gespeeld door Arjun, is een politieagent uit Haryana. Na een aantal gebeurtenissen zit hij opgezadeld met Sandeep Kaur (Parineeti), een ambitieuze bankier. Ze worden gezocht door een corrupte agent, gespeeld door Jaideep Ahlawat. De meedogenloze achtervolging van de agent drijft hen naar de grens met Nepal, waar ze worden in huis worden opgenomen door een onwetend stel (gespeeld door Raghubir Yadav en Neena Gupta).

Bekijk de film en laat weten wat jij ervan vindt.

Scroll naar top